torstai 17. helmikuuta 2011

näyttösuunnitelma - DONE!

Uurastus näyttösuunnitelman parissa on toistaiseksi ohi. Vaikka kriteereiden aukominen käytönnön toimintaan hoitotyössä tuottaa ajoittain suurta luomisen tuskaa, eilen oivalsin oppivani suunnitelman edetessä teoriasta käytäntöön. Oikeastaan pääsin vasta kunnolla vauhtiin, kun kriteerit jo loppui =)

Seuraavaa näyttöä varten ehkä voisi ottaa käyttöön heti teoriaopintojen alkuun näyttökriteerit ja aukaista  opintojen edetessä kriteereitä ainakin teoriapohjalta. Haasteellista on pitää näyttösuunnitelma jonkinlaisissa raameissa, niin ettei se "leviä käsiin". Minun on kyllä pakko kirjata suunnitelmaan myös teoriaa, ainakin niiltä osin joissa on paljon muistettavaa. Niitä kirjatessani huomasin kertauksen olevan tarpeellista.

Huomasin etsiessäni tietoa internetistä, että näiden näyttösuunnitelmien parissa tuskailee niin moni muukin. Yllättävää on se, että minä en ainakaan ole törmännyt valmiiksi aukaistuihin kriteereihin. Tosin, en itse sitä edes haluaisi, haluan näyttösuunnitelman olevan juuri omannäköiseni ja mahdollisuuden kerrata sekä oppia uutta asiaa.

Tosin, jotkut käsitteet näyttävät olevan käytössä ainoastaan näytön kriteereissä, lieneekö arvoisa näytönvastaanottajalautakunta (vai mikä se olikaan...) keksinyt niitä ihan itse.

Mutta - se on ohi nyt. Odotellaan työpaikan näytönvastaanottajan kommentit ja sen jälkeen opettajalle arvioitavaksi. Olo on kohtalaisen kevyt - ja kaikkensa antanut =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti