keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Se oli siinä!

Nyt on ensimmäinen vuosi opintoja takana. Huokaisen ja olen onnellinen! Vuosi on ollut yllättävän raskas ja väsyttävä. Voimat tuntuivat loppuvan keväällä, virtaa oppimiseen ja tekemiseen ei tuntunut riittävän. Nyt voi olla onnellinen siitä, että väsymyksestä huolimatta viimeinen jakso meni hienosti. Se, että opiskelemme vuodessa ne opinnot, joihin on yleensä käytetty 1,5 vuotta, tuntuu kyllä. Erityisesti viimeisen jakson teoriaopinnot olivat liiankin tiiviit, niin ettei omasta mielestä ennättänyt omaksua kaikkea. Tosin, se saattoi johtua siitä väsymyksestä, ja liiallisesta keikkailusta.

Ensi lukukausi alkaakin mielenkiintoisesti, lähden opiskelijatoverini kanssa top-jaksolle Viroon kolmeksi viikoksi. Syksyllä opiskelemme teoriaa ja viimeisen top-jakson aloitamme tammikuussa. Itselleni ei sopivaa top-paikkaa oppilaitoksella ollut tarjota, joten kesän ja syksyn aikana etsin itselleni soveltuvan top-paikan yksityiseltä puolelta.

Kesä menee töitä tehden, lomaa en pidä lainkaan. Näytön jälkeen sain viettää viikon täydellisesti nollaavan loman Turkissa, ajatonta aikaa vailla mitää aikatauluja! Sen voimilla jaksan kesän ja tulevan lukuvuoden. Ehkä kesän aikana kirjoittelen ajatuksia kesätyöstäni, jos ennätän ja jaksan.

Hyvää kesää teille kaikille - olkoon se aurinkoinen ja lämpoinen, välillä sateen raikastama !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti